Platebutikker i Oslo

Platebutikker i Oslo

En liten oversikt over platebutikker i Oslo

Siden jeg er litt over middels interessert i musikk og vinyl tenkte jeg å dele en liten oversikt over hvilke tilbud vi har i Oslo. Denne oversikten er dynamisk. Det vil si at jeg vil oppdatere den fortløpende etter hvert som jeg har fått tatt bilder av alle butikkene (som jeg vet om). Kom gjerne med tips om du har forslagt til flere steder som selger vinyl i Oslo.

vintage-vinyl

Vintage & Vinyl

Først ut er Vintage & Vinyl by Baklengs som ligger i Fredensborgveien 17 i Oslo. Ikke langt unna Damstredet og St.hanshaugen. Det er en nyoppstartet platebutikk som har spesialisert seg på både brukte og nye vinylplater. Butikken og utvalget er ikke spesielt stort. Men, siden eierne har lidenskap for vinyl skal man ikke se bort i fra at butikken vil vokse på sikt. Hjemmeside: Baklengs Musikk & Vinyl

vintage-vinyl-platebutikk

Råkk & Rålls

Råkk og Rålls har byens største utvalg i brukt vinyl. Butikken i Akersgata 39 er på hele tre etasjer!

ra%cc%8akk-n-ra%cc%8all

Butikken er et opplevelsessenter i seg selv!  Her finner du mange skatter til en grei sum. Det er bare å sette av tid, for her kan du bruke dager, dersom du har tenkt å bla igjennom alle skivene som fins her. Gjør som jeg.. plasser junior i en god stol og si at pappa trenger litt tid 😉 Butikken har ikke hjemmeside, men de har en side på Facebook: Råkk n Rålls

Spøk og Spenning

spok-og-spenning

Denne butikken er et mekka for de som liker gamle tegneserier og plater. Spøk og Spenning selger også mye annet coolt retro stash. Bl.a. figuer, spill, plakater m.m. Når dette ble skrevet hadde de også et figursett med alle medlemmene i KIZZ! Alle i originalembalasjen.

Dersom du først er på hippe Grünerløkka så er det et must å ta en tur innom denne koslige og velustyrte platebutikken i krysset av Markveien og Helgelsensgt. 10. De har ikke hjemmeside, men en Facebook side som oppdateres regelmessig: Spøk og Spenning

Lucky Eddie

lucky-eddie-1

Lucky Eddie kjøper og selger det meste innen plater, CDer, tegneserier og bøker. Eddie holder til i Trondheimsveien 65. De har både hjemmeside: Lucky Eddie og Facebook.

lucky-eddie-2

Big Dipper

kommer..

The Garden

kommer..

Filter

kommer..

Tiger Oslo

kommer..

Katakomben

kommer..

Neseblod

kommer..

 

Bare Jazz

Kommer..


admin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *