Minikonsert og platesignering med deLillos

Minikonsert og platesignering med deLillos

I går fikk jeg gleden av å oppleve deLillos Live hos platebutikken Big Dipper i Oslo.

deLillos
Lars Lillo-Stenberg

Anledningen var slippet av det nye eminente studioalbumet «Peiling På Seiling». De som var tilstede kunne kjøpe et eksemplar av både skiva og singelen, samt få de signert av deLillos. Mange minner på en gang mao. Før signeringen fremførte de 5 sanger til stor glede for alle fremmøtte. Om du ikke har skaffet deg et eksemplar så kan du bestille online hos bl.a. Big Dipper Records.

peiling-pa%cc%8a-seiling
Peiling På Seiling

For de som ikke kjenner dem, så er deLillos en norsk popgruppe som ble dannet i Oslo i 1984. Navnet kom etter forslag fra Ola Snortheim, som frontfigur Lars Lillo-Stenberg hadde spilt inn en demotape sammen med i 1983. deLillos kjennetegnes først og fremst gjennom frontfiguren Lars Lillo-Stenbergs tekster og karakteristiske stemme. De norskspråklige tekstene er skrevet i en naivistisk form, noe man kan se i sentrale sanger som «Min beibi dro avsted» og «Tøff i pyjamas», begge hentet fra debutalbumet Suser avgårde. Dette albumet fra 1986 blir sammen med Hjernen er alene fra 1989 og Neste sommer fra 1993 regnet som gruppens viktigste utgivelser så langt (ref. Wikipedia).

delillos-4
Øystein Paasche
delillos-3
Lars Lundevall
delillos-2
Lars Fredrik Beckstrøm
delillos-peiling-pa%cc%8a-seiling-vinyl
Signert LP og Singel
peiling-pa%cc%8a-seiling-bla%cc%8a-vinyl_
Blå 7″ singel!

 

 

 


admin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *